Wenger er sådan en manager, der har det med at spotte, ungt talentfuldt kød, opkøbe det og gøre det til en profil – enten i Arsenal eller i en anden europæisk klub. 

AF KRISTIAN PARIS

Efter Serie A klubben Inter har fået et bud på 60 millioner afvist for den franske klub Caens 19-årige talent Yann Karamoth, prøver den gigantiske London klub Arsenal nu det samme.

Det gør de i hver fald i føge avisen Calciomercato, der hævder, at Wenger har et godt øje til den unge landsmand fra Ligue 1.

Serie A klubben Inter er modsat også meget interesseret i den unge spiller fra Elfenbenskysten. Klubben har eftersigende fået det to seneste bud afvist, hvorfor de angiveligt har besluttet at vente til næste sommer, for at prøve at hente spilleren.

Karamoths kontrakt udløber nemlig allerede næste sommer, og det betyder, at han kan hentes på en fri kontrakt til næste sommer. Men det er bestemt ikke noget Caen ønsker, hvorfor de enten prøver at sælge spilleren nu eller forlænge.

Foto: Action Images via Reuters / Jason Cairnduff

Præsident for den franske klub, Jean Fracois-Fortin  har udtalt til rygterne følgende: “Inter er kommet med et tilfredstillende bud, spillerens kontrakt taget i betragtning, og vi håber på en afslutning så hurtigt som muligt.” 

I sidste sæson var Karamoth involveret i ni mål for klubben, hvoraf fem af dem var mål og fire var assists. Han spillede 35 kampe i ligaen.

Ellers strålede den unge kantspiller en del, selvom altså det helt store unge gennembrud i denne sæson har været Monacos Kylian Mbappe, som man ikke kan sige Karamoth kom i nærheden af på nogen måde.