Af Anders Lang Jensen

Colombianske James Rodriguez har tiltrukket sig mange overskrifter den seneste tid, og op til det kommende transfervindue er snakken fortsat stor.

Photo by Aitor Alcalde/Power Sport Images/Getty Images

Det forventes, at Real Madrid-spilleren forlader Santiago Bernabeu til fordel for en anden europæisk storklub, der modsat Zidan i kongeklubben, kan give den offensive midtbanemand fast spilletid.

Chelsea, Manchester City og Manchester United er længe meldt særdeles lune på den colombianske tekniker, og generelt er et skifte til Premier League meldt interessant for den sydamerikanske spiller. Men nu melder Arsenal sig angiveligt ind i kampen om James.

Photo by Mike Hewitt/Getty Images

Ifølge engelske Mirror har franske Arsene Wenger puttet Rodriguez på managerens ønskeliste denne sommer, og forbereder et bud på James, der vurderes til omkring £50m. (425 mio. danske kroner)

Avisen skriver, at hovedårsagen til at James ønsker et skifte væk fra den spanske hovedstad, er jagten på fast spilletid frem mod det VM i Rusland, der venter i 2018. Her vil Real Madrid-spilleren spille en hovedrolle, og derfor skal der det næste års tid masser minutter i benene.

Photo by VI Images via Getty Images

De røde lamper omkring et skifte væk fra Madrid blinker mere og mere, særligt da Real Madrid senest løftede Champions League-trofæet efter finalen mod Juventus i Cardiff. Her så manager Zinedine Zidane fuldstændig bort fra colombianeren, der slet ikke var med i truppen for kongeklubben.

Et skifte til Premier League synes derfor realistisk efterhånden, og med en række klubber fra det engelske der er klar med åbne arme for James, ligner det en reel budkrig, der opstår i jagten på Real Madrid-10´eren. Og Arsenal er altså klar til at byde med.