West Ham ansætter ny sportsdirektør. Forud for Premier League sæsonen 18/19 ansætter Premier League klubben West Ham ny sportsdirektør. Og måske kender du ham. 

Argentinske Mario Husillos er ny sportsdirektør efter West Ham ansætter ny sportsdirektør. Han er nær ven af klubbens for nyligt udnævnte chef manager, Manuel Pellegrini, der også er fra Argentina.

De to sydamerikaner har tidligere arbejdet sammen i Malaga i Spanien. Det skete tilbage i 12/13 -sæsonen.

Pellegrini og nu Husillos har takket for ansættelsen ved at hente den argentinske angriber Javier Saviola. Derudover har de også hentet angriberen fra Paraguay Roque Santa Cruz og den mexicanske keeper Guillermo Ochoa.

(Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images)

De kender hinanden…

Og nu er det endelig blevet bekræftet, via klubbens eget officielle hjemmeside, at han har skrevet under på en officiel kontrakt med the Hammers.

Til ansættelsen og udsigten til igen at arbejde sammen med Pellegegrini siger Husillos følgende:

” Jeg er meget glad. West Ham United er en klub med meget store ambitioner. Udfordringen her er at hjælpe med at nå de ambitioner, og det er specielt det, der har været interessant for mig.”

“Jeg kender managere godt og jeg ved, at han vil spille spændende og offensiv angrebsfodbold. Det bliver mit job at supplere hans arbejde med de redskaber jeg har til rådighed. “fortsatte han.

“Jeg ser meget frem til at arbejde med Manuel igen. Vi havde stor succes sammen i Malaga, hvor vi faktisk nåede Champions League. Og det er noget jeg har stor respekt for.

Jeg har set West Ham spille mange gange før. Fansene er meget passionerede og det er et tæt fællesskab i klubben. Jeg er sikker på vi kan give fansene noget at være stolte af i næste sæson. ” sluttede Husillos.

Husillos får en central rolle denne sommer. Han skal prøve at reparere holdet så meget som muligt ved at hente nye og spændende spillere. Så de ikke rykker ud af PL i næste sæson.