West Ham er en af de klubber i Premier League – der ikke er en topklub – der har handlet bedst ind i følge flere. Klubben har allerede sikret sig etablerede navne som blandt andre Pablo Zabaleta. 

AF KRISTIAN PARIS

Men klubben vil ikke sælge ud. Det slår manager, Slaven Bilic, fast i en pressemeddelse her, fredag aften. Han udelukket uden tvivl et skifte for Manuel Lanzini, der de seneste par uger er blevet kædet meget sammen med Premier League rivalerne Liverpool, der er ude efter at erstatte den snart tidligere Liverpool-spiller Coutinho, der meget snart skifter til Barcelona.

 West Ham har været hurtige til at lukke ned for al spekulation vedrørende et skifte for Lanzini. Bilic hævder prompte, at den 24-årige spiller ikke skal nogen vegne lige nu. Og da slet ikke til en rival.

 (Photo by Paul Gilham/Getty Images)

Selve hovedpersonen, Lanzini har været ganske fremragende for West Ham i nogle sæsoner nu. Den argentinske angriber har scoret 14 mål i 61 for the Hammers, efter han kom til klubben fra Al Jazira Club. Nu kan han altså være på vej væk fra London og i stedet spille for Liverpool på Anfield.

Midtbanespilleren forventes at være en af de billige løsninger på det Coutinho problem, der hærger hele den røde del af Merseyside lige nu. Dog slår Bilic alligevel fast, at han altså ikke er til salg.

“Jeg snakker med Manu hver dag og han er rigtig glad for at være her. Han føler det er som at være hjemme, og at han er ønsket her. Jeg ser ingen grund til at han forlader klubben.” 

 

Sidste sæson blev Lanzini stemt på som årets spiller af klubben egne spiller og han vandt. Et kæmpe boost for argentinerens selvtilid forud for den nye sæson.