West Ham har i denne sæson allerede sikret sig nye ansigter til truppen. Det er i sær erfaringen, der er blevet spillet på for manager​ Slaven Bilic, eftersom klubben har sikret sig den tidligere Manchester City veteran Pablo Zabaleta .

AF KRISTIAN PARIS

West Ham fører i følge flere medier kampen om underskriften på Sunderlands forsvarer Lamine Kone. The Hammers ser ud til at være blot en af mange Premier League klubber, der er interesseret i den 28-årige spiller. Men the Black Cats kræver angiveligt hele 150 millioner for spilleren og det kan vise sig at vær problematisk i den lange ende.

En række spillere forventes at forlade Stadium of Light denne sommer, eftersom Sunderlands nedrykning til the Championsship fra the Premier League er blevet en realitet. Klubben vil modsat forsøge at genopbygge holdet, når de bedste spillere er blevet solgt.

Englands U21 landsholdskaptajn Jordan Pickford er blevet den første til at forlade den synkende skude i England. Det sker efter han netop har skrevet kontrakt med Everton i noget, der ligner en rekord transfer. Pickford bliver nemlig den dyreste keeper i England nogensinde, og den tredjedyreste i historien – lige efter Gianluigi Buffon og netop nyindkøbte Ederson fra Benfica til Man City.

Flere medier fastslår, at Kone formentlig bliver den næste til at forlade klubben.

Men Sunderland kræver noget der minder om en urealistisk pris for den ivorianske forsvarsspiller, eftersom han stadig har fire år tilbage af sin nuværende aftale. Kone underskrev nemlig en ny kontrakt sidste sommer under den tidligere chef, David Moyes, efter klubben afslog et bud på 180 millioner på ham fra Everton.

Kone vil ifølge samme medier gøre alt, hvad der er i hans magt for at forlade klubben, eftersom han ikke ønsker at spille Championship fodbold.

Kone kom til klubben sidste sommer fra franske FC Lorient og har imponeret i en ellers skuffende sæson for the Black Cats.