West Ham forventes at smadre deres egen transferrekord. Det sker efter de er blevet enige med Lazio om at hente en af deres spillere. Han bliver således deres sjette indkøb denne sommer.

Det skriver den britiske avis the Daily Mail. Avisen slår fast, at West Hams bud på Lazios spiller Felipe Anderson er blevet accepteret tidligere denne uge. Det eneste London klubben lige nu mangler er, at skal have en arbejdstilladelse fuldendt for spilleren.

West Ham kommer til at betale omkring 350 millioner kroner. Dog med mulighed for, at den kan vokse med omkring 50 millioner kroner. Det er betydeligt højere end hvad klubben betalte for Marko Arnautovic sidste sommer. Den handel blev estimeret til at have en værdi på omkring 190 millioner kroner.

På billedet ses Felipe Anderson i en duel med AC MIlans Cristian Zapata. (Photo by Marco Luzzani/Getty Images)

Anderson er fristet af at komme til West Ham af sin sydamerikanske ven Manuel Pellegrini. Han har i hvert fald ikke spildt tiden denne sommer på at bygge et nyt West Ham hold op. Et, der forhåbentlig kan kæmpe med om de rigtig sjove pladser i den nye sæson.

West Ham handler stort ind

Jack Wilshere og Ryan Fredericks er allerede blevet en del af West Ham truppen som frie transfers. Derudover har de også hentet Issa Diop Og Lukasz Fabianski.

Sidst men ikke mindst har de senest hentet den ukrainske landsholdsspiller Andriy Yarmolenko som de har hentet fra Borussia Dortmund i sidste uge.

Efter en kamp mod nedrykning i sidste sæson er West Ham ejerne nu igen klar på at bruge mange penge. De vil bygge et nyt hold op og en ny trup. Således, at the Hammers slutter som nummer syv som minimum i den bedste engelske række.

Anderson lavede fire mål i sidste sæson og syv assists for Lazio. De sluttede som nummer fem og spiller derfor ikke CL i næste sæson.