West Ham har ikke just fået den start på den nye sæson som London klubben kunne have ønsket sig. Klubben indtager lige nu pladsen som den tredjedårligste klub i den bedste engelske række. 

af kristian parirs

Klubben fra London har kun formået  at skrabe sølle ni point sammen i 11 kampe i denne sæson. Noget, der bestemt ikke bliver set på med gode øjne i den traditionsrige engelske klub. Det har nemlig medført, at klubben har skaffet sig af med sidste sæsons succes manager, Slaven Bilic, der nu er blevet erstattet af den tidligere Man Utd manager, David Moyes.

Endnu en omvæltende ting sker lige nu i klubben fra den britiske hovedstad. I følge flere medier har den nyansatte manager fået tilladelse til at sælge sommerens rekordinkøb, den østrigske kantspiller Marko Arnautovic, der kom til klubben for bare fire måneder sammen.

Bestyrelsen bakker angiveligt Moyes fuldt op, hvis han skulle komme til den konklusion, at det er bedst at sælge spilleren, der blev købt for hele 250 millioner kroner i sommers.

 

(Photo by Jordan Mansfield/Getty Images)

Det skriver den britiske avis the Mirror. De skriver også, at Arnautovic kunne blive den dyreste spiller, der bliver solgt til vinter, eftersom Moyes meget gerne vil af med de spillere, der ikke leverer varen i klubben. I hans blot anden kamp for the Hammers blev Arnautovic sent i bad før tid.

Flere højt-profilerede Hammers spillere, der kom til i sommers har ikke formået at ramme deres tidligere niveauer. Målmanden Joe Hart har ikke leveret særlig godt, ligesom dne tidligere Man Utd angriber Javier Hernandez heller ikke har ramt den målform, der prægede hans tid på Old Trafford.

Hernandez arbejder  – i følge – Moyes ikke nok, og derfor kan den mexicanske landsholdsspiller være på vej væk fra London allerede til vinter. Ligeledes vil det også lette en del på lønningssedlen, hvis Arnautovic bliver solgt – han tjener i omegnen af 1 million om ugen.