Premier League-klubben West Ham har sikret sig forstærkning på kanten til næste sæson, hvor klubben også skal spille Europa League.

FotoEPA/ARMANDO BABANI

FotoEPA/ARMANDO BABANI

Af Emil Plovgaard

Tirsdag meddeler West Ham på sin hjemmeside, at klubben har skrevet en treårig kontrakt med Sofiane Feghouli, der de sidste seks år har spillet for Valencia.

“Jeg er meget glad for at skifte til West Ham og Slaven Bilic. Det er en klub med en stor historie, og det har også spillet ind på mit valg”, siger Feghouli.

Skiftet væk fra Valencia kommer ikke som noget stort chok. Feghouli havde i løbet af foråret en masse disciplinære problemer i klubben, og blev i en kort periode suspenderet, på trods af, at han var en af klubbens bedste spillere.

Feghouli har spillet 40 kampe for det algeriske landshold, og under VM-slutrunden i Brasilien for to år siden var han en stor profil, før Algeriet røg ud i ottendedelsfinalen til de senere verdensmestre fra Tyskland.

Feghouli har fået sin fodboldopdragelse i Frankrig, men valgte at repræsentere det algeriske landshold, på trods af at han har spillet flere ungdomslandskampe for Frankrig.

Feghouli har kontraktudløb denne sommer og West Ham skal derfor ikke betale en overgangssum for den algeriske kantspiller.

Læs også: Så er kampprogrammet for Premier League ankommet! Se det her