West Ham har bekræftet, at de har hentet endnu en spiller. Det drejer sig om en ukrainsk kantspiller fra Bundesligaen. 

Den 28-årige kantspiller Andriy Yarmolenko skifter med omgående virkning til West Ham fra Bundesliga klubben Borussia Dortmund. Han har skrevet under på en fire-årig kontrakt med London klubben.

Overgangssummen er ukendt, men den rygtes til at være omkring 180 millioner danske kroner.

De har offentliggjort aftalen på deres egen officielle hjemmeside og de skriver: ” West Ham United er glade for at kunne bekræfte signeringen af den ukrainske landsholdsspiller Andriy Yarmolenko. ”

Talentfulde Yarmolenko har gjort det godt på det seneste. Da han var i Dynamo Kiev og på det ukrainske landshold har han til sammen lavet over 175 mål og 100 assists. Han har vundet prisen som Årets Fodboldspiller i Ukraine hele fire gange.

(Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)

Yarmolenko har kun tilbragt en sæson i Tyskland. Her formåede han ikke helt at etablere sig selv som en der skulle starte inde for Dortmund. Også selvom han lavede tonsvis af mål for Dynamo Kiev.

Kæmpe målmaskine

Yarmolenko har scoret 99 mål i 228 kampe for den ukrainske klub. Han sluttede sine ni sæsoner i klubben ved at tage til Dortmund sidste sommer. Nu er han så røget videre i systemet til West Ham i Premier League.

“Jeg er naturligvis meget glad for at komme til West Ham. Det er en stor klub med mange fans og mange forskellige traditioner. Jeg glæder mig til at spille i Premier League for West Ham. ” slog kantspilleren fast.

” Premier League er den bedste liga i verden og det er et interessant projekt som West Ham har gang i. Jeg vil være med til at opnå ting med klubben og det glæder jeg mig meget til. ”

Yarmolenko er ikke den eneste nye mand i West Ham denne sommer. De har nemlig også hentet Jack Wilshere, Issa Diop, Lukasz Fabianski og Ryan Fredericks.