West Ham Uniteds kaptajn Mark Noble priser hans kompagnon Harry Kane efter Tottenhams 2-3 sejr i går lørdag. 

af kristian paris

Kan formåede på imponerende vis at lave to mål, og det hjalp klubben til at vinde over London klubben West Ham. Noble er nu blevet gjort opmæærksom angriberens talenter og roser ham i nyt interview.

Kane kan dog også godt selv gøre opmærksom på sin figur. Han har nemlig vundet Premier Leagues gyldne støvle, der gives til topscoreren i ligaen, to år i træk nu – yderst imponerende.

 (Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images)

Noble har interviewet med Daily Mail sagt højt op Kane:

– Han er meget mere værd end en milliard danske kroner, fordi han laver mål, og mål i fodbold er svært at købe sig til. Man bliver nødt til at betale ‘premium’ for det.

– Du kan bruge, som Spurs gjorde, da de solgte Bale, alle 1,2 milliarder. Men  hvis du henter Harry Kane, så giv ham en chance for at lægge sit aftryk på en kamp. Så skal jeg vise dig, at han kan lavere.

Noble roster desuden Kanes kyniske evne til at score mål fra alle positioner, men advarede også Spurs om, at de bliver nødt til at holde fast i deres talisman i mange år fremover.

– Han får to chancer og han laver to mål. Jeg ved, at den anden bold kom lige til ham, men han formåede altså at score på begge chancer og dermed sikrede hans Tottenhams sejr.

– Det er svært at finde et talent som Harrys. Den måde han spiller på og den måde han scorer mål på. De bliver nødt til at holde på ham, og få ham til at spille hele tiden – på den måde kan de vinde ligaen.