Michail Antonio underskriver en ny 700.000 kroner om ugen kontrakt, der binder ham til West Ham indtil 2021, skriver Dailymail.

AF: KRISTIAN SKOVBY

(Photo by Arfa Griffiths/West Ham United via Getty Images)

Antonio tjente tidligere 350.000 kroner om ugen, men denne aftale ville udløbe i 2019.

West Hams årets spiller, Michael Antonio, har underskrevet en 4-årig kontrakt, der fordobler hans løn.

Den engelske-landsholdsspiller har siden skiftet i sommeren 2015 fra Nottingham Forrest, haft en stor indflydelse på West Ham, med 18 mål i 69 optrædner, hvor han har spillet mange forskellige positioner, blandt andet højre-back, højre-kant og central angriber. Han er to gange blevet udtaget til landsholdet, men har altså stadig sin debut til gode.

Antonio udtalte til West Hams oficielle internetside: “Jeg er på månen, jeg har elsket min tid her og jeg er bare glad for, at vi har fået tingene løst, så jeg kan fokusere på næste sæson og gøre hvad jeg har gjort i denne”

“Jeg er stolt over at have underskrevet en 4-årig aftale. I vil gerne takke formand (David Sullivan), fordi vi havde en lille aftale, vi skulle have løst. Han er en vidunderlig mand og tusind tak!”

Sportsmail forstår, at Antonio vil få en løn på 550.000 kroner om ugen, samt omkring 150.000 kroners “add-ons”.

Antonio tilføjede: “Da jeg var yngre, voksede jeg op i den sydlige del af London og jeg er vant til at komme til West Hams kampe. Jeg har elsket min tid her”

“Sidste sæson opnåede jeg at slutte som nummer to i West Hams årets spillerpris og i år har jeg vundet den, så det er jeg skal blive ved med at udvikle mig, jeg vil ikke sænke mit nivea til næste sæson” 

“I år har været et bedre år end sidste år, fordi jeg har spillet fra start til slut og det er lykkedes mig at blive udtaget til det engelske-landshold, som jeg har drømt om siden jeg var et barn”

“Forhåbentlig kan jeg fortsætte med at skubbe på og gøre det endnu bedre, fordi jeg vil altid gøre det bedre end jeg har gjort tidligere.”