Den engelske Premier League-klub West Ham United, har i dag, tirsdag, meddelt omverdenen en meget kedelig nyhed for en af deres spillere. Det drejer sig om den tidligere Arsenal-profil Jack Wilshere. Han har nemlig, som konsekvens af en skade tidligere på sæsonen måtte ligge sig under kniven for at komme i bedre. Det har WHU, som klubben også bare kaldes, offentliggjort på klubbens officielle hjemmeside.

Jack Wilshere har gennemgået en mindre ankel-operation, som lægerne beskriver som en ligefrem og fiks operation. Operationen er gået efter planen skriver London-klubben.

Wilshere forventes at sidde på sidelinjen de næste seks uger. Først skal han hvile sig. Og efter et par dage er planen, at genoptræningen skal begynde for den engelske landsholdsspiller vedkommende.

Chefen for West Ham United lægeafdeling Richard Collinge udtaler følgende om Jack Wilsheres tilstand:

“Jack har gennemgået en succesfuld operationen mandag morgen. Han blev opereret i anklen. Og han er i bedring. Lægerne var glade. Nu skal han hvile sig og så skal rehabilationen til at gå i gang. Så derfor kommer han til at spille så snart som muligt.”

Mange skader gennem  hele karrieren

Den i dag 26-årige centrale midtbanespiller skiftede i sommer Arsenal ud med West Ham United. Det var dermed også en ende på 17 år i Arsenal. Men tiden i London-klubben har altid været plaget af skader. Sammenlagt menes det, at han har misset 150 kampe for Arsenal på grund af skader. Og det scenarie ser ud til at fortsætte i West Ham United.

I stedet for Wilshere på midtbanen skal West Ham United finde ud af hvad de så gør. Mark Noble kunne være en ide. Et andet alternativ kunne være Pedro Obiang eller Declan Rice. Sidste weekend hvor netop de tre var i spil gik det godt. 3-1 på Goodison Park mod Everton gav The Hammers, som WHU også kaldes, de første tre point i den nye Premier League-sæson.