The Hammers som West Ham United også kaldes er lige nu i gang med sikre sig to forstærkninger til klubben forud for næste sæson i Premier League. Den ene er den kendte Premier League-spiller Jack Wilshere fra Arsenal og den anden kommer fra den italienske Serie A-klub Lazio. Han  hedder Felipe Anderson. Såfremt han skifter kommer han til at slå klubbens egen transferrekord. Ifølge de engelske medie Goal.com og The Telegraph. Så skulle overgangssummen nemlig ligge på, hvad der svarer til 340 millioner danske kroner. Og det er aldrig før sket i West Hams historie. De kan derfor slå rekord.

Felipe Anderson har ikke tidligere prøvet kræfter med den bedste engelske række, men kom til Lazio fra sin barndomsklub i Brasilien, Santos. I Lazio har han været siden 2013 og i gennem de seneste par sæsoner har han domineret midtbanen på holdet. Han har etableret sig som en af de bedste og mest solide midtbanespillere i rækken. Og det netop grunden til, at West Ham United er villige til at bruge så mange penge på ham. Han er 25 år, men han har allerede etableret sig som en topspiller. Blandt andet med debut på det brasilianske landshold.

Vild midtbane til West Ham United

Udover Anderson, så ser West Ham United også ud til at forstærke midtbanen i form af den tidligere Arsenal-spiller Jack Wilshere. Den 26-årige midtbanespiller har været hos The Gunners i 10 år, men han har ikke forlænget sin kontrakt med klubben og står derfor lige nu uden kontrakt. Om det er muligt at få Wilshere til West Ham United er svært at vide.

West Ham United er også placeret i London. Derfor skal Wilshere ikke rykke sin familie op og flytte by. Derudover så er han garanteret fast spilletid. Han kommer ikke til at sidde meget på bænken. Og det er netop det, som han har efterspurgt i Arsenal. Tillid og en sikkerhed fra træneren. En fejl i West Ham United betyder ikke, at han ender på bænken næste gang.