Den engelske Premier League-klub West Ham United er i øjeblikket inde i en dårlig stime. På trods af dette forsikrer London-klubben med manager David Moyes ved roret omverdenen om, at de uanset, hvad ikke skifter træner inden denne sæson er færdigsspillet. Det giver altså den tidligere Everton-træner David Moyes tid og ro til arbejde og han skal ikke være bekymret for at blive fyret, som selvom klubben nu ikke har vundet tre kampe i træk og er placeret i den dårlige halvdel af Premier League.

Moyes, der også tidligere har trænet Manchester United – dog uden stor succes – har kontrakt med West Ham indtil sommer. Han erstattede den karakteristiske træner Slaven Bilic i slutningen af sidste sson og fik hurtigt klubben væk fra nedryksningszonen. Men nu er der dog noget, der tyder på, at West Ham United måske kunne være der nede af igen –  tæt på nedrykninszonen.

Moyes tid i United var præget af nederlag – men hvordan kommer det til at gå ham i WHU?(Photo by Alex Livesey/Getty Images)

WHU som klubben også bare kaldes tabte i weekenden 3-1 til rivalerne fra Brighton, hvilket, som tidligere nævnt, var den trejde kamp i træk uden sejr. Det er dog tilsyneladende ikke noget, der får ledelsen i klubben til at tvivle på Moyes’ evner som træner. Klubben ligger i øjeblikket placeret som nummer 12 i Premier League.

Rapporterne om personer tæt på klubben melder om meldinger der lyder således:

“Som tidligere fortalt, har både klubben og Moyes indgået en aftale, der binder hinanden indtil slutningen af den igangværende sæson. Efter sæsonen kommer begge parter til at sidde ned og diskutere, hvad der vil komme  til at ske i fremtiden. Om samarbejdet skal fortsætte. 

“Bestyrelsen har fuld tillid til Moyes og vi sikker på, at han vil kunne få de resultater vi ønsker ud af spillerne. Vi har de nødvendige spiller, spørgsmålet er bare, hvad Moyes kan gøre med dem.