Godt nok er sæsonen for West Ham slut – det har den dog ikke været længe. På trods af det er London klubben allerede i gang med at forberede sig på næste sæson. 

Flere medier skriver,at klubben er mere end interesserede i at hente Man City-stjernen, måske nærmere legende, Yaya Touré, til sommer, når hans kontrakt med the Citizens udløber uden at blive forlænget.

The Hammers er på jagt efter en ny manager, efter deres seneste af slagsen, David Moyes, valgte at forlade klubben i sidste uge. Efterfølgende er Pellegrini dog blevet nævnt som en af favoritter til at overtage det ledige managersæde i klubben.

Den tidligere City manager vil ikke spilde et sekund på at prøve at forbedre holdet. I følge den britiske avis The Telegraph vil han nemlig, hvis han bliver manager prøve at hente og dermed blive genforenet med sin tidligere spiller Yaya Toure, der selv har udtalt, at han ikke fortsætter i den blå del af Manchester i næste sæson.

.(Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images)

De to arbejdede sammen for tre år siden, da Pellegrini var at finde på Etihad. Det var også på denne tid, at Toure slog sin indflydelse på Manchester holdet fast, da de vandt Premier League i 2014.

Toure er dog blevet kædet sammen med en masse store klubber i Europa, efter det blev offentligt kendt, at han ikke fortsætter i Manchester. Flere medier har skrevet, at han formentlig vil skifte til enten Kina eller Amerika for at tjene de sidste penge i kassen efter en gloværdig karriere. Han er trods alt 35 år gammel.

Hans nuværende manager, Pep Guardiola, kan dog heller ikke sige noget om fremtiden for den afrikanske legende.

“Jeg er ikke den rigtige at spørge.Jeg ved ikke, hvad der er bedste for ham. Han bliver nødt til selv at vælge. ” er Guardiola blevet citeret for at sige i the Sun.