West Ham s indkøbsliste denne sommer er meget, meget stor. I hvert fald i følge flere kilder fra klubben. 

London klubben har netop hentet Felipe Anderson som deres syvende  indkøb denne sommer. Ikke nok med det, er han også den dyreste spiller i klubbens historie.

Skulle han og de mange andre indkøb ikke være nok, så rygtes det faktisk, at klubben er interesseret i en af Felipe Andersons brasilianske brødre.

Mediet Foot Mercato skriver nemlig, at West Ham har budt hele 180 millioner kroner på den brasilianske  midtstopper Marcelo fra den franske klub Lyon.

Den historie støtter the Daily Mail. De skriver dog, at buddet er blevet afvist af den franske klub. De kræver nemlig hele 200 millioner kroner for den 31-årige spiller. Han kom til faktisk til klubben for bare 60 millioner kroner for bare et år siden.

(Photo by Mark Kerton/ActionPlus/Corbis via Getty Images)

Marcelo skal man ikke forveksle med Real Madrids Marcelo , der spiller venstre back. Den først Marcelona har gjort det godt i sidste sæson for den franske klub. Tidlgiere har han været lidt rundt omkring i Europa. Han har spillet i lande som Polen, Holland, Tyrkiet og nu Franrkig. Selvfølgelig har han også spillet i sit hjemland Brasilien.

Tidligere på ugen hentede West Ham landsholdsspilleren Fabian Balbuena fra Paraguay. Han spillede i brasilianske Corinthians.

Med nu efter Winston Reid er blevet skadet i de første par måneder af sæsonen har englænderne brug for en ny midstopper. Og det kunne jo netop være Marcelo fra Lyon.

Rygterne har ellers gået på, at Swanseas Alfie Mawson skulle være tiltænkt som erstatning. Den walisiske klub kræver dog også hele 200 millioner kroner for ham. Det har ført til, at West Ham i stedet har været i dialog med Barcelona over en handel, der skulle inkluderes Yerry Mina.