Chelsea vandt Premier League i sidste sæson, men denne sæson har været noget af en skuffelse. De endte uden for top fire og med spillere som Eden Hazard, Fabregas og Morata, så er det næsten et krav, der ligger for den engelske Premier League-klub. I næste sæson skal de så forsøge at forbedre dette resultat og det kan måske betyde, at træner Antonio Conte ryger ud.

I løbet af sæsonen har den tidligere italienske landstræner og Juventus-coach raget sig uklar med flere spillere, og ledelsen har heller været glad for ham. Så måske er det tid til endnu en ny træner på Stamford Bridge. Det engelske medie Goal.com skriver nemlig, at The Blues, som klubben også kaldes, er i kontakt med Slavisa Jokanovic.

Jokanovic er ikke umiddelbart et trænernavn de fleste kan nikke genkendende til, men faktisk så er han træner for Fulham lige nu. Og Fulham er netop rykket op i den  bedste engelske række efter et par heftige og spændende playoff-kampe mod blandt andet Aston Villa, der har den tidligere Chelsea-anfører John Terry på holdkortet.

Andre trænere i kikkerten

Andre trænere, der også har været i London-klubbens søgelys er den tidligere Napoli-træner Sarri, der dog på grund af den specielle kontraktform i Serie A, ikke endnu kan træne nye hold.

En anden træner, der også er interessant, er Luis Enqrique. Han har tidligere trænet FC Barcelona og er lige nu uden job. Måske kan han bringe en ny fodboltilgang og spillestil til klubben. Og så er det denne spillestil, der kan få Chelsea til at vinde mesterskaber igen.

Ejer Roman Abramovich kan i hvert fald ikke være tilfreds med sidste sæson. Han vandt FA Cuppen mod Manchester United, men har ikke formået at gøre sig bemærket udover dette. Han er en mand, der vil vinde. Af den grund kommer han formentlig også til at bruge en del penge i sommerens transfervindue.