Premier League startede som bekendt i går og det er vi mange, der i flere omgange har været glade for. Vi har endelig noget fornuftigt at bruge weekenderne på og selvom timerne foran fjernsynet en lørdag eftermiddag hurtigt tager hinanden er der intet som et stykke pizza til aftensmad, der kan retfærdiggøre vores dovenskab. Selvom sådan en lørdag eller søndag kan være forbundet med meget spænding, kan der også forekomme nogen løjerligheder, som vi ikke helt forstår. F.eks., da Kyle Walker fik debut for Tottenham i går, selvom han tidligere i transfervinduet blev solgt til Manchester City

Af David Paris

I går åbnede Tottenham Hotspurs Premier League-sæsonen ude mod oprykkerne fra Newcastle United og det blev til en sikker 2-0-sejr med mål fra venstreback Ben Davies og Dele Alli. Faktisk begge med oplæg fra den danske landsholdspiller Christian Eriksen.

Tottenham vandt på trods af, indtil videre, nul indkøb på transfermarkedet. Klubben har mødt stor kritik fra fans og eksperter, der i skrivende stund ikke regner Tottenham som blandt favoritter til at løbe med det engelske mesterskab – skal de være det, skal der handles bedre spillere inden markedet om lidt under to uger lukker.

Manglende penge kan ikke være en undskyldning, eftersom man har solgt klubbens højreback Kyle Walker for over 400 millioner kroner til rivalerne fra Barcelona.

Det viser sig dog imidlertid, at Manchester City har købt den forkerte Kyle Walker. Det var nemlig Kyle Walker-Peters, der i gårsdagens kamp spillede hele kampen på højreback. Den kun 173 cm-højre englænder fik sin officielle debut for Tottenham efter at have spillet hele sin ungdom i London-klubben, som også kaldes Spurs. Spilleren fra årgang 1997 gjorde en god figur og ser ud til at blive manden, der skal lukke ned for modstandernes venstre fløjspillere.

Med kun 20 år, går han lys fremtid i møde og kan meget vel være han bliver den næste store stjerne som Tottenham sælger videre.