Hvis du har bare har fulgt en smule med ved du også, at FIFA netop har offentliggjort deres 30-mand store liste over de spillere, der har muligheden for at vinde den mest eftertragtede individuelle pris i fodboldverdenen; FIFAs Ballon d’Or. 

AF KRISTIAN PARIS

Desværre er der nogle spillere, som vi gerne havde set på listen. Her er de:

Casemiro – Real Madrid

 (Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)

Trofæer La Liga, UEFA Champions League, UEFA Super Cup

Real Madrids brasilianske midtbanespiller shinede virkelig i sidste sæson,da hovedstadsklubben rev Europa fra hinanden og vandt alt tænkeligt.

Med hele 42 kampe i sæsonen, seks mål og tre assists må man sige, at han var en af nølgespillerne i klubbens succes og det er os en gåde, at han ikke er nomineret til prisen. Hvad laver I, FIFA?

Manuel Neuer – Bayern Munich

(Photo by Matthias Hangst/Bongarts/Getty Images)

Trofæer: Bundesliga

Den tyske landsholdsspiller blev desværre kun nummer tre i den prestige fyldte turnering tilbage i 2014 – lige efter Messi og Ronaldo.

Sidste sæson har ikke været en mindre succesfuld en af slagsen for tyskeren, der faktisk blev tildelt prisen som årets målmand i Bundesligaen i sidste sæson – og det kan man godt forstå efter han lavede hele 25 clean sheets ud af 48.

Gonzalo Higuain – Juventus

. (Photo by Valerio Pennicino/Getty Images)

Trofæer: Serie A, Coppa Italia

Den tidligere Real Madrid og Napoli mand lavede imponerede 34 mål for Den Gamle Dame i sidste sæson, da klubben både vandt Serie A og pokalturneringen i en sæson, hvor de også kom i finalen i verdens bedste klubturnering, Champions League.

I og med hans tidligere holdkammerat, Karim Benzema, er på listen, (han har virkelig scoret skræmmende få mål i den forgangne sæson) er det virkelig en gåde, hvordan Higuain ikke er det samme…

Andre navne på listen kunne være: Paul Pogba, Zlatan, Dani Alves, Gareth Bale, Sergio Aguero, Alesix Sanchez.