De fleste forbinder navnet Pepe med den store midtstopper fra Portugal, der har haft en gloværdig karriere i Real Madrid. Men der er faktisk også en anden, der hedder Pepe.

Måske har du før hørt om kantspilleren Nicholas Pepe, der spiller i den franske klub Lille.

Han har i hvert fald været i medierne på det seneste. Og nu har hans egen manager, Christophe Galtier, udtalt, at han ikke vil sælge den unge spiller til Barcelona, der er meget interesseret i at hente ham.

The winger has enjoyed a superb start to the season but is not considered to be for sale, according to the manager of the Ligue 1 outfit

Lille manager Christophe Galtier insists that Nicholas Pepe will not move to Barcelona, despite the Catalan club’s interest in signing him.

Sælg…eller ikke sælg

Pepes klubs præsident Gerard Lopez har da også bekræftet, at Barcelona i sidste uge kom med et bud på kantspilleren.
“Det er sandt. Adskillige store klubber er interesseret i ham. ” slog han fast.

(Photo by Aurelien Meunier/Getty Images)

“Nogle klubber har faktisk kontaktet os direkte og lige efter transfervinduet. Simpelthen bare for at lade os vide, at de er interesserede. ” slog han fast.

Pepe har indtil videre i denne sæson scoret fire mål og lavet tre assist i de første seks kampe i sæsonen. Lille er lige nu nummer 2 i Ligue 1 – næstefter Paris Saint- Germain.

Galtier er overbevist om, at Lille ikke vil lade Pepe smutte til januar. Også på trods af klubben bliver nødt til at leve op til de financielle Fair play regler.

“Jeg ved, at præsidenten vil holde på ham hele sæsonen. Pepe vil naturligvis det samme. Men jeg tror også, at spillere vil komme til klubben denne vinter eller sommer. Derfor er vi heller ikke helt immune overfor tilbud i det kommende vintertransfervindue. ”