Som optakt til Liverpools opgør mod Tottenham senere i dag, fortæller Wijnaldum her, hvorfor han valgte Liverpool frem for Tottenham selvom han ellers var klar til at skrive under med London-klubben. 

Af David Paris 

Den hollandske midtbanespiller Georginio Wijnaldum skiftede for ikke så længe siden til Jurgen Klopps Liverpool og er formentlig i startopstilling, når The Reds tager imod manager Mauricio Pochettions Tottenham-mandskab senere i dag.

Ifølge den hollandske avis Voetbal International valgte 25-årige Wijnaldum Tottenham fra og Liverpool til af flere forskellige grunde.

“Jeg besøgte Mauricio Pochettino hus, før jeg talte med Liverpool. Efter mødet jeg fortalte min agent” Jeg har tænkt mig at skifte til Spurs.”Pochettino er en fantastisk manager, hvis man ser på den måde, hans hold spiller. Jeg var imponeret over, hvad han havde at sige. “

På trods af, at han så Tottenham som den idealle klub, gik handlen i vasken på grund af finansielle problemer og en overbevisende Jurgen Klopp.

“Vi kunne ikke blive enige om de økonomiske vilkår med dem … Set i bakspejlet, var ikke en katastrofe.” 

Det var dog ikke kun penge det handlede om for Wijnaldum, for selvom Pochettino var en god manager passede Jürgen Klopp endnu bedre: “Pochettino var fantastisk, men efter jeg snakkede med Jürgen Klopp gjorde han mig endnu mere afslappet. Fra det øjeblik jeg først talte med ham, vidste jeg, at jeg ønskede at slutte mig til Liverpool. Jeg faldt for Klopp – krog, helt og holdent “.