Den tidligere Manchester United spiller Ray Wilkins, forventer at Juan Mata mister sin startplads hvis Jose Mourinho overtager i United.

Den 27-årige profil har tidligere arbejdet sammen med Mourinho, det var under deres korte Chelsea tid. Og der så man altså at Jose Mourinho ikke var glad for Juan Mata, så derfor solgte man Mata fra Chelsea til Manchester United, selvom Mata var en favorit hos The Blues’ fans.

Ray Wilkins og Ancelotti arbejdede sammen hos Chelsea..  (Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)

Ray Wilkins og Ancelotti arbejdede sammen hos Chelsea.. (Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)

Men Wilkins, som også spillede for Chelsea tror at den offensive profil har været et “super køb” for The Red Devils, iforhold til Manchester Citys David Silva, og Arsenals Mesut Özil.

Wilkins fortalte dette til Sun:

“Vi skal være klar over at Jose Mourinho er verdensklasse, han har præsteret nogle fantastiske ting med de klubber han har været hos. Mourinho bliver nødt til at arbejde med det materiale United har, indtil sommerens transfervindue åbner.

Da Juan Mata var hos Chelsea, gjorde Jose det klart at han ikke ønskede at have Juan på holdet, og derfor blev han solgt til United. Så kommer Jose til Manchester, er Matas position igen muligvis fri. Men Mourinho må også forstår at Mata altså har været et fantastisk køb, og han kæmper hver gang han spiller.”

Manchester United møder i næste kamp FC Midtjylland, og der bliver det spændende at følge Manchester United, og selvfølgelig de danske ulve.

Læs også: Cahill: “De næste otte dage bliver sæsonens vigtigste”