Af David Paris 

Det engelske medie Goal.com skriver, at deres største transferønske er at få Willian til klubben, såfremt Philippe Coutinho ikke får lov til at forlade Anfield Road, når transfermarkedet i januar åbner. Den catalanske storklub var ude efter at få Coutinho til Camp Nou allerede i sommers, men det mislykkedes selvom de faktisk havde penge nok på grund milliard-salget af Neymar til Paris Saint-Germain.

 (Photo by Clive Rose/Getty Images)

Den 25-årige offensive midtbanespiller skulle dog have meddelt, at han ønsker at forlade klubben til januar – det vil sige, at han har indgivet en transferanmodning til ledelsen i klubben. Han næste klub kan meget vel blive Barcelona, men hvis det nu også skulle gå i vasken har Barcelona et alternativ til at forstærke deres offensive kvaliteter.

Den hedder Willian og spiller i øjeblikket for Chelsea i Premier League.

En del af Barcelona-ledelsen, en mand som hedder Oscar Grau, siger følgende: “Vi er klar til at købe Coutinho til januar eller måske en anden spiller i stedet for.”

29-årige Willian skulle ikke umiddelbart have nogle planer om at forlade London og Stamford Bridge. Det eneste, der ifølge førnævnte engelske medie, kan trække i retning af et skifte væk fra England er, at Willian i øjeblikket ikke er blandt de startende 11. Godt nok kommer han ind og han har det også scoret flere mål. Af flere medier er han endda blevet kaldt super-sub, men er det virkelig ønske-scenariet for en mand af Willians kaliber. Omvendt kan man så sige, at han formentlig heller ikke kommer tættere på en startplads i Barcelona. Konkurrencen blandt spillerne er trods alt ikke mindre i La Liga-klubben. Tværtimod.

Han har først kontrakt udløb i 2020 og Barcelona kan derfor være nødsaget til at slippe en stor sump penge for at få ham til klubben, men det er dog ikke sikkert, at den bliver lige så stor som prisen på Coutinho eftersigende er, nemlig omkring 800 millioner kroner.