Jack Wilsheres karriere i den seneste sæson virkelig taget en uventet, men positiv drejning. I sidste sæson var han lejesvend i midterklubben Bournemouth, og der var ikke meget, der tydede på, at han igen ville blive en vigtig mand for Arsenal. For et par år siden var han nemlig inde i en god periode, og han blev af mange betragtet som et par Englands størst midtbanetalenter – han  gik en stor fremtid i møde, men så blev han skadet, og siden da har alt været en kamp for at komme tilbage lige så stærk som før.

Denne sæson har  i sandhed være blandt Wilsheres bedste. Den 26-årige midtbanespiller har efter jul været en rigtig vigtig spiller på Gunners-mandskabet, der i skrivende stund kæmper for at holde liv i drømmene om de europæiske pladser. Den nuværende Arsenal-spiller Chuba Akpom mener faktisk, at Wilshere er så god, at han er et niveau højere end alle andre englændere – nogensinde.

Wilshere fik debut for klubben tilbage i 2008 og er et produkt af London-klubben store arbejde med udvikling af unge fodboldspiller. Han nærmer sig 200 optrædner for træner Arsene Wenger, der for snart 10 år siden gav ham chancen på førsteholdet.

Akpom, der i lige nu er udlån til klubben Sint-Truiden i den bedste belgiske række, skulle i følge det engelske medie Goal.com have udtalt følgende om Jack Wilsheres kvaliteter:

“Han er, for mig, tydeligvis, den bedste engelske fodboldspiller nogensinde. Han har alle kvaliteter. Han er brudt igennem fra Arsenals akademi og blevet mit idol. Han har et naturligt talent for at spille fodbold, en eminent boldkontrol og et blik for spillet, som de færreste har.”

Akpoom har i de seneste par år været udlånt en håndfuld af gange og har faktisk kun spiller 12 kampe for førsteholdet, men det holder ham ikke fra at rose sin holdkammerat, der mere eller mindre er fast mand på  holdet.