Arsenal udlånte meget overraskende sidste sommer den unge landsholdsspiller Jack Wilshere til Premier League rivalerne Bournemouth,, hvor han har tilbragt det sidste år. 

AF KRISTIAN PARIS

Jack Wilsheres næste skridt i vejen på at få genetableret sit  navn og få gang i sin karriere i Europa kan været et potentielt skifte til Serie A klubben Sampdorai.

Arsenals midtbanespillers fremtid er bragt til tvivl efter manager Arsene Wenger udlånte den ekstrem skadesplagede spiller til oprykkerne fra Bournemouth sidste sommer. Dårlige præstationer og mange skader har holdt spillere ude længe, og det forholder sig sådan, at han kun har et enkelt år tilbage af sin kontrakt med the Gunners.

Derfor, hvis Arsenal ønsker at få nogle moneter for landsholdsspilleren bliver de nødt til at skille sig af med spilleren her til sommer eller lade ham gå til næste sommer – eller altså forlænge kontrakten.

Det bekræfter Daily Mail, der også hævder, at den italienske Serie A klub Sampdoria er meget interesseret i Wilsheres kvaliteter. Angiveligt kommer englænderen til at koste i omegnen af 90 millioner danske kroner.

FBL-ENG-PR-LEICESTER-ARSENAL

Alligevel vil klubben fra Genoa frygte, at the Gunners vil kræve betydeligt mere for spilleren, der faktisk har leveret ganske gode præstationer på det seneste.

For den nu 25-årige spiller blev spået en af de største fremtid som ung spiller. Men altså har skader holdt spilleren ude af mange kampe over de seneste sæsoner. Over de sidste tre år har Wilshere misset 84 ARsenal kampe… og det siger ikke så lidt.

Hvis Arsenals tidligere wonderkid ønsker at redde karrieren skal han til at gøre noget. Tidligere på året udtalte Bournemouth nemlig, at Wilshere er for dyr og de ikke ønsker at fortsætte samarbejdet i noget, der ellerrs kunne have resulteret i en permanent aftale.

Derfor Wilshere…rejs til Serie A…