Det kom som noget af et chok, da Arsenals manager Arsene Wenger valgte at udlåne den lovende midtbanespiller Jack Wilshere til de nyoprykkede  Bournemouth. Ja, nogen vil måske kalde ham etableret, eftersom han faktisk har spillet over 100 ligakampe for klubben og over 30 kampe for landsholdet. 

AF KRISTIAN PARIS 

Bournemouths manager Eddie Howe har desværre måttet indse, at Jack Wilshere ikke vil vende tilbage til Bournemouth i fremtiden. Han insisterer nemlig på, at spillerens lån kun var for en enkel sæson.

Wilshere tog skiftet til den noget mindre profilere klub på transfer deadline dag – den sidste dag i transfervinduet – i sommers, da Wenger ville af med den unge spiller på grund af hans dårlige fysiske form.
I Bournemouth har han dog formået at løfte sit spil og gøre sig selv attraktiv for den franske manager hjemme i nord London igen.

AFC Bournemouth v Swansea City - Premier League

Men nu indrømmer Howe, at det er højst usandsynligt, at den 25-årige spiller vender tilbage til Bournemouth igen.

“Jack tog ikke del i genoptræningen her og han er nu taget tilbage til Arsenal. Det var fantastisk at se ham og have ham er her ved os. ” udtalte Howe til the Evening Standard. 

Howe bekræfter også, at da klubben skrev under på en låneaftale med Wilshere, var det kun for en enkel sæson og altså ikke mere. DErefter var det meningen, at han skulle vende tilbage til Arsenal for at evaluere sin fremtid.

Wilshere vil vende tilbage til Arsenal efter en nogenlunde godkendt sæson i Bournemouth, der har formået at overleve deres første sæson i Premier League – og Wilshere har været en nøglespiller, når han altså ikke har været skadet.

For det har ikek kun været i Arsenal, at Wilshere har døjet med en skrøbelig fysisk form – det har også været i Bournemouth.