Wolfsburgs Ricardo Rodriguez rygtes endnu engang væk fra Bundesliga-klubben. Der skulle ifølge et italiensk medie, stå to europæiske storklubber klar.

Af Lasse D. Drescher

Wolfsburg-stjernen Ricardo Rodriguez rygtes endnu engang væk fra Bundesligaen. Der er ifølge det italienske medie Calciomercato, klubber fra både Serie A og Premier League som viser interesse. Det er Inter Milan og Arsenal som er klubberne der bliver forbundet med Wolfsburg-spilleren.

(Photo by TF-Images/Getty Images)

Den 24-årige venstreback er uden tvivl blandt Bundesliga-klubben Wolfsburgs største stjerner. Ricardo Rodriguez scorer oftere end de fleste venstrebacks, fordi Rodriguez er en af Wolfsburgs bedste frisparksskytter. Derfor får schweizeren rig mulighed for at give sig selv nogle mål og assist, igennem frispark og hjørnespark.

Budkrig mellem de to europæiske storklubber?

Calciomercato skriver at Ricardo Rodriguez har en frikøbsklausul på omkring 195.000.000 kroner. Det italienske medie skriver dog at Inter MIlan kun har interesse i schweizeren, hvis de kan få ham rimelig billigt. Så den italienske klub har tydeligvis ikke mod på at komme ud i en budkamp mod Arsenal.

Læs også: Hvor spiller Everton-stjerne når sommerens transfervindue lukker i?