Den kun 19-årige professionelle fodboldspiller Justin Kluivert, der til daglig spiller i Ajax, kan meget vel være nu AS Roma-spiller. Ifølge flere kilder, blandt andet det engelske medie Goal.com, er er han nemlig blevet set i den italienske hovedstad. Her skrev han eftersigende både autrografer til fansene og snakkede med repræsentanter fra klubben.

Den hollandske landsholdspiller kom i går, mandag, til byen og det forventes at han bliver der et par dage for at underskrive en kontrakt med Serie A-klubben.

Justin – der er søn af den tidligere hollandske landsholdsstjerne Patrick Kluivert, har fået meget opmærksomhed på det seneste. Efter han vandt konkurrencen NxGn 2018 har både klubber som Manchester City, Barcelona, Manchester United og Liverpool meldt deres interesse i ham. NxGN er en konkurrence, der går de bedste unge spillere i verden, og de mener altså, at fløjspilleren den bedste lige nu.

Men nu ser det altså ud til at være Roma, der fører i kapløbet. Hvad årsagen er til at han valgt dette fremfor en større klub som fx Barcelona er uvist.

Prisen skulle eftersigende ligge på 150 millioner danske kroner. Såfremt han skifter, så bliver han Romas fjerde forstærkning denne sommer. Udover Kluivert har spillerne Bryan Cristante, Ante Coric og Ivan Marcano allerede skrevet under.

10 mål og syv assists

I den hollandske liga i år har Kluivert i en alder af 19 år, imponeret. 10 mål og syv assists og så fik han i efteråret debut på det hollandske A-landshold. Han går en stor fremtid i møde. Det mener repræsentanter Ajax også:

Hans far siger følgende om Justins eventuelle skifte: “Jeg sagde til ham, at det måske var bedre for ham at blive  Ajax i i hvert fald et år mere. Han er vigtig for holdet, og så får han endnu mere erfaring. Han er kun 19 år, men kan lave sine egne beslutninger. Jeg ved dog, at han tænker over det jeg siger og det er det vigtigste.”

.