Chelsea er i øjeblikket den førende klub, når det gælder jagten på den uruguayanske angriber, der til daglig spiller i Danubio Fútbol Club. 
AF KRISTIAN PARIS 

JOAQUIN ARDAIZ er i øjeblikket en eftertragtet mand, med interesse for giganter som Barcelona, Manchester City og Manchester United.

Alligevel meldes der om, at det Chelsea, der i øjeblikket fører jagten på det sydamerikanske stortalent. Antoine Conte, Chelseas manager, ser ud til at ville forstærke de forreste positioner på hans mandskab forud for den kommende sæson efter sommerferien. Her er Ardaiz et godt og interessant bud.

Uruguayaneren har imponeret for både hans klubhold og hans land i denne sæson, blandt andet hvor han scorede to mål i 2-1 sejren mod Ecuador i det sydamerikanske under 20-mesterskab tidligere denne måned.

Selvom massiv interesse fra adskillige store klubber i Europa, er det ifølge spillerens engelske agent Nick Maytum, der er tættest på at sikre sig den unge spiller.

Ardaiz fyldte 18 i sidste måned og fik debut i denne måned. I sandhed en mand på vej frem.

Det er også en af grundene til, at Conte er så interesseret på trods af, at Deigo Costa, klubbens foretrukne angriber, bestemt ikke mangler form i denne sæson. Derfor er Ardaiz også blot en investering til fremtiden, og Ardaiz vil formentligt blive tiltænkt en rotationsrolle og en fast plads på et af klubbens ungdomshold.

Ardaiz vil formentlig også blive temmelig overvældet af Premier Leagues fysik og høje niveau, der bestemt er noget andet end Uruguays bedste række, der på ingen måde kan sammenlignes med en bedste liga i verden.