United vil afvise ennhver interesse i deres unge spiller ved at tilbyde ham en ny kontrakt med det samme. 

Det drejer sig om det unge engelske stjernefrø, Marcus Rashford, der er en af klubbens egne spillere fra akademiet. Manchester United vil afvise alle bejlere ved at tilbyde den unge spiller en ny kontrakt.

Rashfords nuværende kontrakt giver ham omkring 750 000 kroner om ugen – den kontrakt udløber i 2020. United vil fordoble den løn, så han på hans nye kontrakt kommer til at tjene omkring 1,5 millioner kroner om ugen.

 (Photo by Alex Livesey/Getty Images)

Rashford er kommende stjerne

Efter han blev en fast del af Manchester Uniteds førstehold i 2016 er han blevet en af Europas hotteste unge navne. Han er tidligere blevet sat i forbindelse med Real Madrid og PSG.

Men nu håber han på at kunne doble sin indkomst – i hvert fald hvis det står til United, der vil gøre alt hvad de kan for at holde på deres unge wonderkid. Det skriver avisen the Daily Star.

Hvis det er sandt og får fordoblet sin løn til 1,5 millioner om ugen, bliver han en af de bedste betalte spillere på Old Trafford.

Indtil videre har Rashford spillet 136 kampe for United og lavets 34 mål og 18 assists i alle turneringer. Han har dog kun lavet to mål i denne sæson. Det seneste kom mod Bournempouth for to kampe siden.

Rashfords succes på klubholdet har gjort, at han er blevet en fast del af førsteholdet i England. Indtil videre i sin karriere har han været med i 31 kampe for det bedste engelske landshold. Han spillede alle kampe under VM i sommers. Alt i alt har han lavet 6 mål på landsholdet.

Men faktisk scorede han i sin debut for landsholdet. Det skete kun tre minutter inde i landskampen mod Australien, der var en venskabskamp.