Ungdommen er en de vigtigste parametre i moderne fodbold. De største klubber er hele tiden på jagt efter de største talenter. De talenter, der har det største potentiale til at udvikle sig til de største spillere. En belgier er på kornet i en fransk klub. 

AF KRISTIAN PARIS 

 

​Liverpool, Tottenham, Chelsea og Manchester United ser alle ud til at blive skuffet i deres jagter efter det belgiske wonderkid Youri Tielemans. Spilleren er nemlig i meget tæt kontakt med den franske storklub AS Monaco

 

Fodboldwebsitet The Star, hævder at Tielemans er blevet opfordret til at tage det næste skridt i karrrieren og sin udvikling ved at acceptere en transfer til nummer 1 fra Premier League. Kig bare på Monacos andre, unge og sprudlende talenter som Bernardo Silva og Kylian Mbappe, der har været i fremragende form i denne sæson.

RSC Anderlecht v 1. FSV Mainz 05 - UEFA Europa League

Tielemans er pt en af Europas mest talentfulde midtbanespillere eller kanter, og han er blevet rygtet sammen med adskillige engelske Premier League klubber, blandt andre Man Utd. Netop Mourinho og resten af den røde del af Manchester kan han endnu en gang imponere, når Anderlecht og Man Utd mødes i kvartfinalen  i Europas League.

Tielemans og agenten er meget opsatte på at finde en succesfuld klub, der fast spiller i Champions League. Dernæst skal de finde en klub, der er villig til at give belgieren fast spilletid på førsteholdet.

Som 19-årige har Tielemans hele verden foran sine fødder, og han har allerede sat sig præg på belgisk topfodbold. Tielemans brød ind på førsteholdet i Anderlecht som kun 16-årige, og siden da har han optrådt 168 gange for klubben og scoret 34 mål.

Dog har den ungen kantspiller masser af tid til at beslutte sig, selvom Monaco faktisk allerede har henvendt sig til klubben for at høre om en mulig købspris.