Den spanske sportsproducent, Jaume Roures, bekræfter over for mediet, El Mati, at han har fået nys om, at UEFA har i sinde at afholde Champions League-finalen i USA inden for de kommende år.

(Photo by Harold Cunningham/Getty Images for UEFA)

Der er gået mode i at flytte kampe til USA. Senest er La Liga blevet offer for dette fænomen. Kampen mellem FC Barcelona og Girona i januar skal således afvikles på amerikansk grund, nærmere betegnet i Miami.

En aftale mellem klubberne og La Liga betyder, at adskillige kampe fra den bedste spanske række afvikles i USA fremover.

Nys om forhandlinger om Champions League-finale i New York

Forlydender fra spanske medier beror på, at den største europæiske turnering i klubfodboldens verden, Champions League, kan følge i fodsporene på La Liga.

Således hævder den spanske sportsproducent, Jaume Roures, overfor El Mati, at han i forbindelse med forhandlingerne mellem La Liga og amerikanske interessenter, har fået nys om, at der også forhandles om, at Champions League inden for en snarlig årrække bringes til USA.

-Det er helt sikkert. De forhandler om at få Champions League-finalen til New York inden for de næste år, fortæller Roures.

LÆS OGSÅ: FIFA 19: Her er alle stadions i den kommende udgave