Den spanske midtbanespiller Xabi Alonso fortæller, på trods af interesse fra storklubber i Italien, at han gerne vil slutte sin karriere i Bayern München, hvor han spiller lige nu. Den 34-årige defensive midtbanespiller har gennem sin karriere, der blev professionel i 1999, repræsenteret store klubber som Liverpool og Real Madrid og spiller altså i dag, og har gjort det siden 2014, for Bayern München.

Af David Paris 

Udover succes på klubholdene, f.eks. med to Champions League-titler og nationale mesterskaber med de forskellige hold, har han også vundet trofæer med det spanske landshold. Blandt andet EM- og VM-titler.

Ifølge den spanske avis Marca siger Alonso selv: “Jeg tror Bayern bliver min sidste klub. Mens mit sind og krop stadig kan klare det, ønsker jeg at spille på eliteniveau. Og det vil være i Bayern – Jeg tror ikke, der er endnu et skridt for mig i senior fodbold; jeg ville måske gerne prøve Italien, men der er ikke tid til at lade mig selv prøve det af, grundet alderen.”

Alonso har kontrakt til med og sommeren 2017 og måske er det der, han skal slutte karrieren. Eller måske bliver hans kontrakt forlænget. Alonso håber eftersigende på det sidste.