Spanske Xabi Alonso, der til daglig spiller i Bayern München slår fast, hvem han helt ser i finalen mod hos egen klub. Der er specielt to klubber han fremhæver, og de er begge spanske. Læs med nedenfor. 

AF KRISTIAN PARIS 

De tyske giganter Bayern München er på retlig basis en af stor favoritterne til i år at løbe med Champions League-trofæet – verdens bedste klubturnering.

I tirsdag slog tyskerne i den grad fast, at de er stor favoritter til at løbe med trofæet. Efter to, ja lad os bare sige, ualmindelig vanvittige opgør, mod Arsenal i Champions League ottendedelsfinalerne, har klubbens navn givet genlyd henover hele Europa.

Det samlede resultat blev 10-2 (!!) til tyskerne, hvor begge kampe blev vundet med imponerende 5-1 (!) mod den engelske storklub Arsenal.

Det betyder også, at den tyske storklub er videre i turneringen, og modstanderen bliver bedre og bedre.

Xabi Alonso i duel mod Lassana Diarra. Årstal: 2009. (Getty Images)

En af nøglespillerne i klubbens succes er den, en smule aldrende, midtbaneprofil Xabi Alonso, der har haft en gloværdig karriere. Før han kom på kontrakt i Bayern tørnede han ud for kongeklubben Real Madrid og før det optrådte han for Liverpool. En spiller, der i årtier har spillet på allerhøjeste niveau

En spiller, der har mødt de bedste af de bedste og han ved derfor i den grad, hvad han snakker om.

Ifølge et spansk medie, mener Xabi, at de to bedste hold i dette års CL, ud over Bayern, er de to Madrid klubber; Real Madrid og Atletico Madrid.

Han slår også fast, at jo senere de to klubber støder sammen desto bedre. Desuden forklarer han, at han ikke ville have noget  i mod en finale, der stod mellem Bayern og Real Madrid.

Et scenarie, der i den grad ikke er utænkeligt, eftersom Madrid-klubben også i år er storfavoritter til at vinde og komme i finalen.

Begge hold er videre i turneringen og nu venter kun lodtrækningen d. 17 marts kl. 12.