Xavi fortæller lidt om Louis Van Gaal.

Barcelona legenden Xavi har arbejdet sammen med Louis Van Gaal to gange, fra 1997-2000 og så igen fra 2002-2004. Den tidligere Barcelona kaptajn har tidligere indrømmet, at han er glad for at han fik spilledtid da Van Gaal var træner for Xavi.

Louis Van Gaal arbejdede sammen med Xavi i nogle år hos Barcelona. (Photo by Baering/ullstein bild via Getty Images)

Louis Van Gaal arbejdede sammen med Xavi i nogle år hos Barcelona. (Photo by Baering/ullstein bild via Getty Images)

Xavi mener at Louis Van Gaal har problemer med taktikken, og så tyder det på at Van Gaal ikke altid kan håndtere presset, fra medierne.

Xavi fortalte dette til Mundo Deportivo:

“Jeg har ondt af ham, han er en ærlig man og en god træner dog mangler han lidt taktik. Louis Van Gaal er knap så god til at snakke med pressen, og det er hverken godt for ham eller for hans klub.

Og når man er et tophold og resultaterne ikke er perfekte, så ender man i en skidt situation ligesom Manchester United og Van Gaal er i nu.

Nogen gange har jeg snakket med Luis Enrique omkring de ting Louis Van Gaal har gjort, eller sagt da han var træner hos Barcelona. Dengang så det specielt ud, men nu ved vi at Van Gaal havde ret, men han var bare for hurtig til at fortælle os om det”

Louis Van Gaal har en meget kort snor hos Manchester United. Manchester Evening News har spottet Jose Mourinho snakke med United omkring pladsen som træner på Old Trafford.

Læs også: Denne stjerne ønsker ikke at skifte til United heler ikke hvis Mourinho overtager