Den tidligere Barcelona midtbanespiller Xavi afslører, at hans tidligere chef er en stor beundrer af englænderen, der til daglig spiller i Bournemouth – på løn fra Arsenal. 

Af Kristian Paris 

Som du måske har gættet, er der tale om midtbanespilleren Jack Wilshere, der i øjeblikket spiller i Bournemouth, udlånt fra Arsenal.

Photo by Stu Forster/Getty Images

Ifølge Guardiolas tidligere spiller, Xavi, beundrer han Wilshere så meget, at han vil være interesseret i at købe ham, når transfervinduet igen åbner til sommer.

Xavi og Guardiola stødte første gang på englænderen i 2011, da Barca tog i mod Arsenal i årets Champions League. Her imponerede han eftersigende dem begge i stor stil.

Xavi er overbevist om, at Guardiola sagtens ville kunne finde på at købe Wilshere til hans Manchester City-mandskab, hvis blot englænderens seneste præstationer fortsætter.

I mandags mødtes de to klubber i Premier League, hvor favoritterne fra City løb med sejren på 2-0. Wilshere var skadet, men det stopper ikke interessen fra Citys boss.

“Teknisk, er han den spiller Pep elsker – hans eneste problem er hans skadehistorik – og var det ikke for dem (skaderne, red.) var han en af verdens bedste midtbanespillere.” 

“I øjeblikket går det fremad med hans genoptræning  – og hvis der er nogen som helst chance for, at Pep ville kunne købe ham til sommer, er jeg sikker på, han helt sikkert ville give det en tanke og overveje det.” forklarede Xavi til goal.com