FC Barcelona-legenden Xavi Hernandez, mener at Alexis Sanchez bør søge mod en større klub, hvor han kan være med i kampen om de helt store trofæer.

Af Lasse D. Drescher

Arsenal-stjernen Alexis Sanchez er nu 28 år, og er derfor igang med det som mange vil kalde den bedste periode i karrieren. Mange mener nemlig at årene fra man er 25 til man er omkring 30, er de bedste år i en fodboldspillers karriere.

(Photo by Chris Brunskill Ltd/Getty Images)

(Photo by Chris Brunskill Ltd/Getty Images)

Alexis Sanchez har tidligere spillet hos FC Barcelona, og nu mener FC Barcelona-legenden Xavi, at Alexis Sanchez måske skal overveje et skifte, til en større klub. En klub som hver sæson er med i de sidste par runder af Champions League-turneringen.

Juventus har tidligere vist interesse i Alexis Sanchez, og Juventus passer jo til profilen som Xavi har opsat. De er altid med i slutningen af Champions League, og så er det en af verdens største klubber.

Xavi udtaler følgende til Goal:

“Det niveau som Sanchez har nu, overrasker mig slet ikke. Han er en af verdens bedste offensive spillere, og det kan alle se. Hos Arsenal er han den vigtigste brik på holdet, og alle som har spillet med ham, kender hans kvaliteter.

Sanchez får meget respekt i fodboldmiljøet, og det er der en bestemt grund til. Det er fordi han arbejder så meget og så hårdt som han gør. Han kæmper både når det gælder offensiven, men også når der skal forsvares i forsvaret, så er han også med tilbage og forsøger at sætte gang i et nyt angreb til Arsenal.

Men han bør overveje at skifte til en større klub, så han også kan være med i slutningen af Champions League-turneringen, og samtidig kæmpe med om liga-trofæerne.”

Læs også: Mourinho føler intet pres fordi han træner en klub som United