Klubben på Merseyside har igennem mange år leveret fantastiske resultater. Historisk set i den engelske Premier League har Liverpool være blandt de førende og haft en perlerække af verdensstjerner på holdkortet.

Af Anders Lang Jensen

Foto: Shaun Botterill/Getty Images

Derfor skal der selvfølgelig sammenlignes mellem de mange års mandskaber med forskellige typer og kvaliteter. Den bedste startellever i Liverpools Premier League-historie skal da laves. Mediet 90.min.com har udarbejdet de 11 bedste i historien. Er du enig, eller mangler der et navn?

MM: Pepe Reina – Historisk set har Anfield-klubben haft problemer på målmandsposten, men under manager Rafa Benitez var Reina noget for sig.

HB: Markus Babbel – Kom til Anfield i 2000 og var en nøglefigur i den efterfølgende sæson, hvor holdet vandt the treble.

CB: Sami Hyypia – 464 kampe for the reds med to FA Cups, to League Cups, UEFA Cup´en og et Champions League-trofæ til følge.

CB: Jamie Carragher – 737 kampe for klubben taler sit eget sprog. Carragher er ganske enkelt bare Mr. Liverpool.

VB: John Arne Riise – en legendarisk nordmand på Anfield, der vandt tilhængernes hjerter med det samme. Man kan ikke sige Liverpool uden at tænke bare en smule på John Arne Riise.

CM: Dietmar Hamann – Javier Mascherano kunne også have været nævnt, men Hamann var en vigtig brik gennem hans 283 kampe for klubben som det kontrollerende midtbaneanker.

CM: Xabi Alonso – Kom som relativt ukendt til England, men forlod Anfield fem år senere som en verdensstjerne. En nøglefigur i Champions League-triumfen i 2005.

Steven Gerrard (Photo by Mike Hewitt/Getty Images)

CM: Steven Gerrard – Du troede lige, han var glemt. Men nej, selvfølgelig ikke…! På 17 sæsoner og 710 optrædener for Liverpool, der gjorde Stevie det ganske glimrende. Og så har vi ikke sagt for meget!

HW: Mohamed Salah – Den nye dreng i klassen. Men hans udvikling til verdensstjerne på et enkelt år, som var i den forgangne sæson, skal han med. Helt vanvittigt det han leverede den gode egypter.

ANG: Luis Suarez – Da Salah sidste sæson slog mål-rekorden, var det netop for Suarez. 82 mål i 133 kampe er imponerende.

VW: Robbie Fowler – Man skal gøre det rimelig godt for at få tilnavnet ”gud” af fansene i Liverpool. Og det er det!

TRANSFERAFSLØRING: Billeder af to nye stjerner i United-trøjen lækket