Michy Batshuayi har skiftet Ligue 1 ud med Premier League og belgierens nye hjemmebane er derfor Stamford Bridge. Hans hurtighed og gode teknik skal lede an på Antonie Contes nye Chelsea-mandskab. Men hvordan vil Conte egentlig stille op med alle de spillere, som han efterhånden har til rådighed og passer Batshuayi overhovedet ind? 

Af David Paris

Michy Batshuayi er den nye Chelsea-træner Antonie Contes første indkøb efter belgieren for få dage siden skrev under på en kontrakt med London-klubben, skiftende fra den franske klub Marsielle. Handelen indebar cirka 300 millioner danske kroner til den sydfranske klub, og Batshuayi som tegn på den nye æra i Chelsea, hvor et nyt Premier League-mesterskab må være førsteprioritet.

Den 22-årige angriber er flere gange blevet sammenlignet med Chelsea-legenden Didier Drogba, som netop også skiftede til Chelsea fra Marsielle. Dengang, i 2004, slog ivorianeren transferrekorden internt i Marsielle med en 180-millioner-handlen og det samme gør Batshuayi dog bare med 120 millioner ekstra i transfergebyr.

Brug piletasterne herunder hvis du vil læse mere af analysen