Transfervinduet er åbent og det betyder, at klubberne næsten frit kan handle nye spillere i jagten på at forbedre deres mandskaber i håbet om at forbedre sidste sæsons resultater. Den engelske klub Manchester City råder over en af verdens bedste midtbanespillere, Yaya Toure og han har efterhånden været i gamet i en del af. Læs i denne artikel, hvad han siger om næste sæson i Premier League. 

Af David Paris

Manchester Citys sidste sæson gik ikke helt som forventet og den prestigefyldte Premier League-titel gik i stedet til rivalerne fra Chelsea. Klubben for hovedstaden London vandt titlen tre runder før tid og det eneste, der reelt var spænding om i Englands bedste række var de sekundære placeringer og hvem, der endte med at rykke ned.

Manchester Citys midtbaneprofil Yaya Toure mener, at den kommende Premier League-sæson bliver en meget spændende en af slagsen. Hård for spillerne, men underholdende for fansene. Den i dag 34-årige professionelle fodboldspiller fra Elfenbenskysten har været i den blå del af Manchester i otte år og den næste sæson ser ud til at blive den tidligere Barcelona-spillers sidste.

Ifølge Pep Guardiola indgår han nemlig ikke ved første øjekast i planerne for fremtiden. I sin tid i klubben har vundet både Premier League og pokaltitler og har for nyligt underskrevet en kontrakt, der gælder ét år. Ifølge den engelske avis, Sky Sports, er han ovenud lykkelig for kontraktforlængelsen.  

Han fortæller: “Det er den eneste klub, jeg har opholdt mig i meget lang tid igennem min karriere. Fanerne har været så gode for mig, og for mig er det tid til at betale dem tilbage. Det er meget vigtigt at spille for dem, og jeg håber i år, vi vil nyde trofæer end nogensinde før.”