Yaya Toure udtaler i dag, at han føler sig som en 20-årig, når han løber på banen for Manchester City. Ydermere udtaler han, at han igen har fået gnisten tilbage for spillet, og han forventer, at han er med fra start mod fra Sunderland i dag. En kamp han normalt ville blive sparet i.

Den 32-årige midtbanegenerals fremtid i City er usikker efter at hans agent har været ude og sige, at den ivorianske spiller meget vel kunne forlade klubben i denne sæson. Men det afslår Toure altså, og siger at:

“Jeg føler mig som en 20-årig, når jeg spiller for denne klub på grund af hvad denne klub har gjort for mig, og dens fans. Indtil sidste minut vil jeg kæmpe for den her klub.”

Den 32-årige spiller brændte en del chancer, da City lørdag blev besejret på hjemmebane. Londonklubben West Ham slog “de blå fra Manchester” med 2-1 på Etihad Stadium.

Men den ivorianske spiller udtaler til den engelske tabloidavis The Mirror, at City skulle komme stærkt tilbage, eftersom at de i denne sæson går efter titlen:

“Vi skød og skød, men bolden ville ikke ind, og jeg brændte også en del. Jeg skulle have passeret målmanden, men sådan er fodbold nu en gang. Vi er kun seks kampe inde i sæsonen, og der er stadig 32 kampe tilbage, og det bliver svært, men jeg er ikke bekymret. Denne sæson bliver meget svær. I kampen mod West Ham startede vi meget godt ud, men vi manglede lige det sidste ekstra krydderi, før det blev helt farligt. Vi ville gerne gå igennem denne sæson som ubesejret, men det satte West Ham altså en stopper for. Vi har fantastiske spillere i omklædningsrummet, og jeg er overbevist om, at vi vender meget stærkt tilbage”

Yaya Toure har spillet i City siden 2010, og har på nuværende tidspunkt to år tilbage af sin kontrakt.