Yaya Toure har arbejdet sammen med Guardiola før, det gjorde de i Barcelona. Efter at det er fastslået at Guardiola kommer til City, har Toures agent afsløret at Yaya nok forlader Etihad Stadium.

Den 32-årige Yaya Toure forlod Camp Nou, og tog til Etihad Stadium i 2010, efter at Yaya blev erstattet af Sergio Busquets. Yaya Toure har været en nøglespiller for City, og er det stadig.

Pep Guardiola overtager sædet i Manchester City til sommer.  (Photo by Lars Baron/Bongarts/Getty Images)

Pep Guardiola overtager sædet i Manchester City til sommer. (Photo by Lars Baron/Bongarts/Getty Images)

Nu hvor Pep Guardiola er træner i City til sæsonen 2016/2017, tyder det på at Yaya Toure er blevet utilfreds, og Yayas agent Dimitry Seluk har givet et spændende interview til The Sun.

Dimitry Seluk fortalte The Sun dette:

“Jeg tror at Yaya forlader Manchester City, men før han gør det, håber jeg at han når og vinde ligaen og de andre trofæer som City deltager i. Det er ikke et spørgsmål om Guardiola kan lide Yaya eller ej, det er bare sådan fodboldlivet er,, og det kan man ikke ændre på.

Guardiola kan tage fat i Yaya og enten fortæller ham, at han støtter ham eller at han ikke har planer om at bruge ham.

Yaya åbnede døren, og var med til at gøre Barcelona til det kæmpe hold de er nu. Efter at Yaya blev erstattet hos Barcelona, tog han til Manchester City. Manchester City var på daværende tidspunkt ikke det kæmpe hold som de er idag, Yaya vidste godt der skulle ske kæmpe ændringer hos City, og skiftet var på ingen måde et sikkert valg. Yaya Toure skiftede fordi han ønskede spilletid, og det var et farligt skifte men man har fundet ud af at City er en storklub.

Yaya har vundet alle trofæer der er i England uden Guardiola, kan Guardiola vinde uden Yaya?”

Læs også: Hvis transferrygterne var sande: Sådan kunne Manchester United stille op