Real Madrid har over de seneste sæsoner spenderet store summer på nogle af verdens bedste spillere. Se blot på Gareth Bale, Cristiano Ronaldo og Toni Kroos.

AF KRISTIAN PARIS 

Real Madrid køber ikke blot verdenssklasse spillere, de opfostrer også nogle af de bedste unge spillere i verden. Se blot på den tidligere legendariske keeper Iker Casillas. Og nu handler det altså om det selvudviklede talent Alvaro Morata, der på seneste har været igennem noget af en tumult i Real Madrid.

Arsenall er nu den seneste Premier League klub, der er blevet kædet sammen med Real Madrid angiberen Alvaro Morata, eftersom The Gunners ser ud til at ville forstærke deres offensive kræfter til den nye sæson. Det sker efter kontraktrebellen Alexis Sanchez endnu ikke har indgået en ny kontrakt med Wenger og co.

 

Den anden del af London, Chelsea er også blevet kædet meget sammen med Morata på det
seneste. Det var faktisk Antonio Conte, der var chef for Juventus  i 2014, da angriberen skiftede
til italienerne. Han skiftede dog hurtigt klubtræner jobbet ud med landstræner jobbet for
hjemlandet Italien.

Yderligere har Manchester United også meldt sin interesse i den 24-årige angriber.

Real Sporting de Gijon v Real Madrid CF - La Liga

Ifølge  The Sun er Arsenal angiveligt villig til at betale et beløb, der slår klubrekorden. For Real Madrid kræver angiveligt 500 millioner danske kroner for den spanske angriber, der sidste sæson vendte tilbage til hovedstadsklubben efter to år i Juventus.

Den sum vil overskride Arsenals tidligere rekord på 425 millioner danske kroner som de betalte for Mesut Özil i 2013 – også til Real Madrid.

Morata har haft svært ved at etablere sig selv som førstevalg på Bernabeu siden hans hjemkomst til hovedstaden i sommers for omrking 300 millioner kroner. Han har knap startet en tredjedel af sine  kampe i La Liga, selvom han altså har scoret imponerende 15 mål – næsten er mål for gang han har været i startopstillingen.

Modsat bekræfter en kilde i Sky Sports at Chelsea vil forsøge at hente Romelu Lukaku, og hvis ikke det lykkedes er deres andet valgt altså Real Madrids angriber Alvaro Morata.