Yerry Mina s fremtid på Camp Nou er usikker indtil videre. Flere medier skriver, at han formentlig er fortid i klubben, blot et halvt år efter han kom til klubben. 

Oven i det faktum, at han formentlig ikke er Barcelona-spiller særlig længe, har colombianeren udtalt sig noget kontroversielt om to af sine holdkammerater i klubben. Klubber som Everton, Manchester United og Lyon har alle meldt sig interesserede i midtstopperen.

I følge ham selv har han nemlig betalt for Lionel Messis og Luis Suarez shopping. Han fortæller, at han vædede med angriberne om frispark til træning.

Det har da også været særdeles svært for sydamerikaneren siden han kom til Spanien for et halvt år siden.

Foto: Alex Caparros/Getty Images

En svær tid i Barcelona

“Da jeg kom til klubben ville jeg skabe en god stemning og atmosfære. Derfor begyndte jeg at lave væddemål med Messi og Suarez om, hvem der tog de bedste frispark til træning. Jeg gjorde det bare for at se dem. ” slog Mina fast til goal. com.

“Før jeg vidste af det tog de 50 euro fra mig hver dag. Og jeg var bare sådan, ‘ Hvad? Jeg betaler for, at de shopper!’, men sandheden er, at de to monstre der kunne sætte bolden hvorhen de ville. De fantastiske mennesker begge to, lidt ligesom troldmænd. ”

Nok om det sjove. Minas tid Catalonien har bestemt ikke været lidt. Han har ikke fået særlig meget spilletid og er derfor meget opsat på at skifte klub. På den måde optager han heller ikke en plads for non EU-players i truppen.

“Jeg troede mange ting, men ikke særlig mange gode. Jeg var sikker på jeg var færdig i klubben. Jeg have det så dårligt. Coutinho og Paulinho prøvede at opmuntre mig hele tiden, men jeg fortalte dem bare, at jeg havde det fint. Der er verdensklasse spillere på midtstopperpositionerne og jeg ville bare have et minut til imponere. Men det skete ikke” fortalte Mina.