Carlos Tevéz forlod denne sommer Torino-klubben Juventus til fordel for barndomsklubben Boca Juniors. Dette medførte at Juventus i denne sommers transfervindue hentede offensive kræfter ind i hobetal.

Argentina har de seneste år produceret angrebsstjerner på samlebånd. Spillere som Lionel Messi, Sergio Agüero, Ángel Di Maria, Gonzalo Higuaín, Ezequiel Lavezzi stammer alle fra det sydamerikanske land med de blå og hvid-stribede trøjer. Det nyeste skud på stammen er 21-årige Paulo Dybala, som denne sommer ankom til Torino-klubben Juventus fra Siciliens hovedstad Palermo.

Klubben har ellers hentet spillere som Juan Cuadrado, Simone Zaza og Mario Mandzukic ind, men fandt stadig penge til det 21-årige angrebstalent, og det med rette! Den 21-årige angriber scorede i sidste sæson 10 mål i første halvdel af sæsonen og sluttede sæsonen af med 13 mål og hele 10 assists i den bedste italienske fodboldrække.

Dybala har dog på ingen måde buldret derudad for Juventus i denne sæson, som at han gjorde det for Palermo i den sidste. Det er blevet til 3 mål i 7 Serie A kampe, hvoraf Dybala kun er startet 3 af disse. Dette har medført stor utilfredshed fra Palermo-klubbens præsident Maurizio Zamparini, som beskylder Juventus-træner Max Allegri for at ødelægge hans guldklump Paulo Dybala.

“Jeg er virkelig irriteret på Allegri, fordi at han ødelægger en kommende verdensstjerne,” udtalte Zamparini til Radio Sportiva. “Dybala giver fodbolden liv”.

“Når nogen giver fodbolden liv, som f.eks. Messi gør det, så bør denne person gives frihed i stedet for at blive pålagt specifikke taktikker. Allegri bør stadig træne Mandzukic og de andre taktisk, men han vil ødelægge Dybala på denne måde.”

“Jeg har skrevet til Paulo for at fortælle ham, at han skal bede Juventus om at sende ham et andet sted hen. Jeg fortalte ham, at han skulle blive gode venner med de ældre spillere, fordi jeg tror at de er jaloux på ham. Allegri ødelægger det arbejde Conte har lavet.”

“Hans idéer (Allegris) er helt forkerte og Dybala fortjener en anden træner. På kun 7 minutter i gårsdagens kamp (Imod Gladbach), kunne du se den forskel han gør på banen”.

Zamparini afsluttede derefter med et foreslag, som lød på at lade Dybala skifte til Inter-Milan, som han mente (Zamparini) ville give Dybala mere spilletid, og samtidig give ham muligheden for at vinde el Scudetto.