Zinedine Zidane afslører nu grunden på, hvorfor Real Madrids tilskuere buher af Cristiano Ronaldo hjemme på Santiago Bernabeu.

Den portugisiske stjernespiller Cristiano Ronaldo har igennem flere sæsoner været Real Madrids absolut bedste og vigtigste spiller.

I denne sæson halter portugiseren dog gevaldigt efter sit vanlige niveau, hvor det har knebet en del med målene og præstationerne for EM-vinderen.

Derfor har Reals fans hjemme på Santiago Bernabeu i flere kampe buhet Cristiano Ronado ud af banen.

Det kan Real Madrids franske træner, Zinedine Zidane, imidlertid ikke forstå. Han forklarer, at det skyldes de enormt og sommetider urealistiske forventninger til portugiseren.

Således udtaler franskmanden i et interview med det amerikanske medie, Squawka:

“Jeg forstår ikke buhen. Men de buhede også af mig, da jeg spillede, så det kan selvfølgelig ske. Det betyder, at Bernabeu er et specielt stadion, hvor tilskuerne kræver det absolut maksimale. Men han (Cristiano, red.) er vant til det, og det strejfer ham end ikke en tanke. Vi ved, hvor stor en rolle fansene spiller.

Jeg vil gerne have ham til at score to-tre mål hver kamp, men jeg er ikke bekymret for hans fremtid, for jeg ved, det kommer til at ske. Han udnytter ikke chancerne for tiden, men det vigtigste er, at han får dem. Snart vil han score på dem (chancerne, red.) og det vil gøre alle mere rolige.”