Tidligere Real Madrid træner og boss Zinedine Zidane har afsløret, at han vil se sig om efter en ny udfordring som træner i den nære fremtid. Det sker efter han i går afslørede, at han går af som manager for Real Madrid. 

Han er blevet citeret af ESPN i går torsdag på morgenens pressekonference, hvor han afslørede, at han ikke vil være manager for Real Madrid i den kommende sæson, men altså også, at han ikke er klar til et nyt job i anden klub.

Den 45-årige sagde: “Jeg vl ikke træne et andet hold med det samme. Jeg leder ikke efter en ny arbejdsgiver. Det er mere naturligt – det sker når det sker.” slog franskmanden fast.

Beslutningen om at forlade den spanske hovedstad kom meget overraskende, eftersom han ugen inden havde vundet Champions League for tredje gang i streg med Real Madrid  – som den første klub i historien nogensinde.

 (Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)

Hans afsløring lod til også at komme bag på Florentino Perez, der skal til at se sig om efter en ny manager inden den kommende sæson. Zidane har ført Real Madrid til hele ni titler siden han tover i vinteren 2016.

Han blev ansat efter Rafa Benitez netop var blevet fyret, og siden da har han vundet tre CL-titler, en La Liga titel, to Super Cups og to trofæer som verdens bedste klub og en spansk supercup. Det hele er bare sket på under 29 måneder.

Derfor bliver han også nu betragtet som en af de bedste og største managers i Champions League historien. Han var en legende som spiller og er nu også en legende som træner uden for banen.

“Efter tre år synes jeg det er rette tid. Af mange grunde. Jeg er ikke træt af at være manager, men jeg kan ikke vinde mere med klubben.”