Hele sommeren har der været alverdens rygter om Gareth Bale, der kunne være på vej væk fra Bernabeu. Der er endnu ikke sket den store udvikling i den sag, men nu melder spillerens egen træner ud, at det sagtens stadig kan ske. Læs flere detaljer nedenfor. 

AF KRISTIAN PARIS

Zinedine Zidane har ifølge flere både spanske og britiske medier nægtet at udelukke et skifte væk fra hovedstaden for walisiske Gareth Bale.

Spaniernes stjerne har længe været på radaren for en del store europæiske klubber, og senest bud på den stamme er Jose Mourinhos Manchester United, der angiveligt er interesseret i at bringe spilleren tilbage til Premier League – denne gang på Old Trafford.

Zidane kom i massiv modvind, da han tidligere på ugen ikke havde noget at sige til, at Bale forlod klubbens UEFA Super Cup konference i mandags. Han har nægtet at kommentere på sagen.

“Jeg tror det er vigtigt, at spilleren har det godt. Oven på det har Bale haft en del træningspas i træk uden nogen problemer, og det er det vigtigste. I slutningen af sidste sæson var det ikke nemt for ham – han havde allerede været ude i fire måneder på grund af skader.
Nu har han det dog super fint, og vi håber han kan fortsætte træningen.” 

Bale har nemlig ikke helt haft den sæson som man kunne ønske sig.Han har været så meget skadet, han har misset hele 20 La Liga kampe for Los Blancos – og når han så endelig har været kampklar har han enten siddet på bænken eller ikke spillet særlig godt på banen.

Til det har Mourinho udtalt følgende:

“Bale er en Real Madrid spiller, det er det eneste jeg kan sige. Det jeg vil snakke om nu er morgendagens kamp. Vi er her, og han er der. Jeg har en masse andre ting at bekymre mig om, men selvfølgelig lægger jeg ikke skjul på, at vi er interesserede i spilleren. ”