Zidan fortæller dette til pressemødet efter 7-1 sejren, over Celta Vigo.

Af: Lasse D. Drescher

Cristiano Ronaldo scorede fire mål i 7-1 sejren over Celta Vigo.(Photo by Helios de la Rubia/Real Madrid via Getty Images)

Cristiano Ronaldo scorede fire mål i 7-1 sejren over Celta Vigo.(Photo by Helios de la Rubia/Real Madrid via Getty Images)

Zizou beskriver Cristiano Ronaldo som unik, efter hans fire scoringer i Real Madrids 7-1 sejr over Celta Vigo. Real Madrid spillerne fik kæmpe klapsalver af et rungende Santiago Bernabeu. Det også fedt for fansene at se Real Madrid ødelægge Celta Vigo, efter man i sidste kamp tabte til Atletico Madrid.

Zizou fortalte dette til pressemødet efter kampen:

“Det at Ronaldo har det skud, jeg har aldrig scoret fire mål i en kamp, det var vigtigt for ham. Og det perfekt lige op til Champions League returopgøret. Jeg er glad for at Cristiano har fundet formen, fansene forventer altid noget af de helt store spillere. Det er godt, og de kender Cristiano, så fansene ved godt han i en kamp kan scorer fire mål.

Vi snakkede meget i pausen, men det eneste vi blev enige om var at vi bare skulle fortsætte. Bale så stærk ud, han var glad for igen at præstere godt. Vi er dog stadig nødt til at vide hvem vi spiller imod. Celta Vigo har nogle problemer på midten og i forsvaret, men deres angreb er virkelig stærkt. Det vigtigste er at vi ved hvad vi skal, når vi har bolden.”

Læs også: Flere klubber på jagt efter Bartra