Real Madrid er altid på udkig efter nye spillere, der kan forstærke holdet. Det slår klubbens franske manager, Zinedine Zidane fast – også efter klubben både vandt det spanske mesterskab og Champions League i sidste sæson. 

AF KRISTIAN PARIS

Og nu kan en gylden mulighed for hovedstadsklubben opstå. Efter Neymars chokskifte til PSG i sommers er der ikke blevet plads til den tyske kantspiller Julian Draxler på den franske klubs holdkort.

Kantspilleren kom til den franske hovedstads fra Wolfsburg i januar sidste år for omkring 300 millioner, men har siden da ikke formået at spille sig til en startplads i den franske hovedstad. Og chancen for spilletid er blot blevet mindre efter ankomsten af de to kæmpe stjerner Neymar og Kylain Mbappe, der begge spiller samme position som Draxler.

Nu skriver the Sun, at den franske manager i Real Madrid, Zinedine Zidane, kunne være interesseret i at hente landsholdsspilleren, hvis muligheden opstår.

(Photo by Aurelien Meunier/Getty Images)

Real Madrid selv har haft en lidt hård start i denne sæson. Senest formåede de kun kneben at hive alle tre point hjem mod Alaves i weekendens La Liga opgør.

Og selvom Zidane allerede har godt med offensive kræfter i sin trup i form af stjerner som Ronaldo, Bale, Benzema, Asensio og Isco, kan Draxlers alsidighed over hele banen, vise sig at være afgørende i at forsvare både La Liga og Champions League. 

Draxler selv nåede sit højeste i EM i 2016 for Tyskland. Helt det niveau har han ikke nået siden han skiftede til Paris i vinters. Dog spillede han en stor rolle i klubbens succes i sidste sæson i Champions League.
I ligaen formåede de som bekendt ikke at genvinde, da konkurrenterne fra Monaco endelig vandt deres første mesterskab i over 60 år.

Hvis Draxler skulle ryge til Madrid vil han formentlig kun skulle fungere som back-up, hvis en af de primære kræfter i offensive skulle blive skadede. Om han ønsker det er ikke sikkert, men samme rolle har han i PSG.